Ο πιο ιδιαίτερος, σύνθετος και πολύπλοκος κλαδος εμπορίας που έχουμε αναλάβει ως σήμερα.
Όταν η αναλυτική πληροφόρηση του χρήστη είναι απαραίτητη για να προχωρήσει σε αγορά!

 

 

Για την Διεθνή Εμπορία Κομβίων Big-Accessories.com, κάναμε αναγνώριση κλάδου με εσωτερική υποστήριξη διάρκειας 30 ημερών.
Κατανοήσαμε το είδος, εντοπίσαμε τις  εφαρμόσαμε κανόνες για ERP και Eshop δομή και επικοινωνία και προβλέψαμε τις πιθανές μελλοντικές ανάγκες.

Είναι πολύ σημαντικό όταν χτίζουμε το ΕΜΠΟΡΙΚΟ, δηλαδή την προϊόντική βάση μας, να προβλέψουμε τις ανάγκες των πελατών , τις ανάγκες της Εταρίας και τα κενά του Ανταγωνισμού.
Εμέις για την Big Accessories, κατανοήσαμε πρώτα την πολυπλοκότητα των ειδών με την βοήθεια του προσωπικού και του επιχειρηματία.

Έτσι δημιουργήσαμε συγκεκριμένους κανόνες για το πως θα αποτυπώνεται ψηφιακά ένα προϊόν και υλοποιήσαμε δομή που μπορεί να εκτελεστεί και απο μη-εξειδικευμένα άτομα ώστε να υπάρχει ευελιξία και αυτονομία της εργασίας.

Με αυτό τον τρόπο δομήσαμε στοχευμένα τα λεκτικά και την σειρά της πληροφορίας, με αποτέλεσμα να έχουμε επιτύχει εύκολο data-entry και εύκολα μεταγλωτίσσιμο.
Ταυτόχρονα έχουμε επιτύχει την ολοκληρωμένη πληροφόρηση του χρήστη. Το συνολο των κωδικων ηταν 20.000 και το σπασαμε σε περιπου 500-600 κωδικους ανα κατηγορία ώστε να γινει η αρχή για όλες τις κατηγορίες και να μπορεί ο υπάλληλος διαχείρησης εμπορικού να συνεχίσει ακολουθώντας το πρότυπο δεδομένων. Ετσι καλύψαμε περιπου 5.000 κωδικούς για να δομηθεί η απαραίτητη αρχή.

Δείτε παρακάτω ένα δειγμα του αρχείου excel:

Leave a Reply